PREZENTARE TURNEU

RST Snooker Masters este un turneu invitational la care vor participa 32 de jucatori de intreaga tara. Acest turneu este primul organizat de catre Asociatia Real Snooker Tour. Prin aceasta cale, dorim sa multumim tuturor partenerilor si sponsorilor fara de care aceasta competitie nu ar fi avut loc.
Acest turneu se doreste a sta la baza unui sistem competitional, care sa angreneze un numar cat mai mare de turnee pe parcursul unui an sub tutela RST. Am dorit ca jucatori din toate colturile tarii sa fie prezenti la aceasta competitie si astfel orasele: Bucuresti, Oradea, Baia Mare, Arad, Craiova, Pitesti, Constanta, Slatina, Piatra Neamt vor fi reprezentate de cel putin un jucator.

Turneul va fi organizat in perioada 12-15 martie 2015 in Clubul Tac Biliard din Bucuresti si se va ridica la standardele turneelor celor mai importante din Europa.

PROGRAMUL SI STRUCTURA COMPETITIEI

Cei 32 de jucatori vor fi impartiti in 8 grupe. In zilele de joi si vineri, incepand cu ora 10:00, se vor desfasura cele 48 de meciuri, in urma carora se va stabili clasamentul grupelor. Primii doi clasati din fiecare grupa se vor califica in optimile de finala ale competitiei. Samabata se vor desfasura optimile de finala, pe parcursul a doua sesiuni ( prima sesiune – 0ra 12:00; cea de-a doua sesiune ora 15:00). Toate cele patru sferturi de finala vor incepe la ora 18:30. Cele doua semifinale sunt rezervate zilei de duminica, incepand cu ora 11:00. La ora 16:00 va incepe finala competitiei care va desemna marele castigator. Pana la faza semifinalelor toate meciurile se vor disputa in sistemul cel mai bun din 5 frame-uri. Semifinalele si marea Finala se vor desfasura in sistemul cel mai bun din 7 frame-uri. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc duminica, 15 martie, la ora 19:00.

Pentru mai multe informatii consultati pagina de regulament a concursului, aflata pe site.

[vc_gallery type=”image_grid” images=”1484″]