RST CHAMPIONSHIP 

Datele de desfasurare se vor anunta, in prealabil pe canalele noastre media, www.snookerbucuresti.ro , dar si pagina oficiala de Facebook .

Ce presupune:

  1. Inscrierea participantilor.

 Modalitatea de inscriere

Persoanele care isi doresc sa participe la RST CHAMPIONSHIP vor transmite o solicitare de pe formularul de contact al www.snookerbucuresti.ro (sau metodele indicate de inscriere) in termenul stabilit pentru fiecare turneu. In urma solicitarii de inscriere pentru tragerea la sorti confirmarea se va face prin adaugarea Numelui dvs. la lista celor inscrisi pentru participarea in competitie publicata pe pagina dedicata Concursului. In cazul in care sunteti jucator nou in competitiile RST, sau jucatorul care doreste inscrierea are antecedente in respectarea regulamentelor publicate de RST, acesta va primi un e-mail cu detaliile si conditiile de urmat pentru confirmarea inscrierii si/sau clarificarile necesare. Participantul va trebui sa achite taxa/ele aferente in contul RST specificand Numele Competitiei sau in numerar inainte de concurs. Plata taxei/lor in termenul stabilit si respectarea tuturor regulamentelor organizatorului reprezinta confirmarea finala de participare. Termenul limita de inscriere pentru orice turneu din cadrul competitiilor este transmis clar si explicit prin informarile publice ale RST. Aceste detalii sunt publicate din timp pe site-ul organizatorului si/sau transmise si prin canalele social media ale organizatorului.

Modalitatea de plata: in cont bancar IBAN: RO19 BRDE 441S V234 3931 4410 deschis la BRD-Groupe Société Générale S.A. cu detaliile aferente platii (de exemplu: Taxa inscriere RST Champ 2020 , Taxa inscriere turneu STAR SNOOKER OPEN 2020) sau in numerar inainte de disputarea primului meci (caz in care se va elibera chitanta aferenta care reprezinta dovada confirmarii pentru participare).

Taxe inscriere

a. Taxa de inscriere in RST CHAMPIONSHIP se va stabili pentru fiecare competitie in parte.

Membrii Academiei RST beneficiaza de reduceri din partea Academiei RST. In scopul promovării snookerului Organizatorul poate aplica scutiri de Taxe jucatorilor sustinuți de acesta. Diferenta reducerilor aplicate sau scutirile de Taxe oferite de organizator nu se vor compensa sau completa in fondul total de premiere al concursului.

b. Taxa de concurs se va stabili la publicarea concursului.

Membrii Academiei RST beneficiaza de reduceri la concursurile unde se specifica acest lucru..

Taxele achitate nu sunt rambursabile in cazul retragerii participantului.

  1. Tragerile la sorti

Tragerea la sorti a fiecarui turneu al RST CHAMPIONSHIP va avea loc la data anuntata de organizator și inainte de inceperea concursului cu minim 1 zi, iar rezultatul tragerilor va fi publicat de îndată pe canalele de comunicare ale RST inclusiv site-ul oficial și social media. Responsabilitatea tragerilor la sorți aparține Consiliului Director al RST. La tragerile la sorți pot fi invitați: membrii RST; reprezentanți ai jucătorilor înscriși la concurs; reprezentanți ai autorităților și alții.

Data si ora pana la care se vor putea face inscrierile va fi afisata si publicata de organizator pentru fiecare turneu in parte. Termenul de inscriere poate fi diferit de data tragerii la sorti.

Sistemul de joc va fi piramidă simplă cu 16 capi de serie, conform Clasamentului General.

  1. Capii de serie 1 si 2  vor avea poziții fixe pe grila de concurs (pozitia 1 si 32), iar capii de serie 3-4 se vor trage la sorți (poziția 16 si 17)
    2. Capii de serie 5 – 8 vor fi trași la sorți pe tabloul de concurs (poziția 5, 9, 21, 25)
    3. Capii de serie 9 – 16 vor fi trași la sorți pe tabloul de concurs pe următoarele poziții principale rămase în urma punctului 2.

Restul participanților înscriși la concurs vor fi trași la sorți în mod aleatoriu pentru rundele de calificări. Dacă la concurs sunt înscriși între 48 și 64 de jucători, vor exista două runde de calificări.

Dacă la concurs sunt înscriși între 65 și 80 de jucători vor exista trei runde de calificări.

 

Restul participantilor înscrisi la concurs vor fi trasi la sorti in mod aleatoriu pentru rundele de calificari. Daca la concurs sunt inscrisi intre 48 si 64 de jucatori, vor exista doua runde de calificari.

Daca la concurs sunt inscrisi intre 65 si 80 de jucatori vor exista trei runde de calificari.

  • Desfasurarea competitiilor

Competitiile se vor desfasura in ACADEMIA RST SNOOKER CLUB  din Bucuresti, Sector 2, str. Doamna Ghica, nr. 167.

Turneele se vor desfasura pe 4 mese STAR.

Orele de desfasurarare a meciurilor vor fi stabilite la tragerile la sorti si publicate ulterior pe site-ul www.snookerbucuresti.ro si pe pagina de facebook.

In fazele superioare se va transmite live pe canalele Social Media ale RST.

Tinuta jucatorilor: tinuta completa (a se vedea regulamentul RST publicat)

Se vor respecta: Regulamentul de Snooker, Regulamentul RST, Regulamentul Academiei RST SNOOKER CLUB si toate indicatiile date de Organizator.

Intrarea spectatorilor este libera (daca nu este prevazut altfel), in limita locurilor disponibile, cu respectarea disciplinei acestui sport.

  1. Clasament RST CHAMPIONSHIP

La inceputul anului si/sau la publicarea competitiilor anuale se va stabili si sistemul de punctaj.

In urma fiecarui turneu se vor acorda puncte astfel:

Pe baza punctelor acumulate la fiecare etapa, se va intocmi clasamentul intermediar/final.