In perioada 14-17 Martie , va avea loc a treia editie a turneului RST MASTERS 2019 cu sprijinul partenerului nostru SIMIGERIEPIZZERIEPATISERIE LUCA

FELICITARI MIHAI VLADU !!!

Federația de snooker RST - Campionatul național de snooker RST - Snooker România - www.frsnooker.ro
14-17 Martie

In perioada 14-17 Martie , va avea loc a treia editie a turneului RST MASTERS 2019 cu sprijinul partenerului nostru SIMIGERIEPIZZERIEPATISERIE LUCA, care inca de la RST MASTERS 2015 este alaturi de Echipa RST. Ii multumim pe aceasta cale si pentru minunatele bunatati cu care ne serveste de fiecare data !

Este unul din cele mai prestigioase turnee din an, la RST Snooker Academy! Primul trofeu a fost castigat de Alex Florescu in Martie 2015  iar a doua editie a fost castigata de Mihai VLADU.

Aceasta competitie se doreste a fi traditie, primul turneu RST MASTERS fiind organizat in Martie 2015. Face parte din arsenalul de Competitii RST CHAMPIONSHIP 2019 iar punctele obtinute vor conta in clasamentul pentru RST GRAND FINAL. Taxa de concurs este de 40 lei pentru membrii Century Snooker Academy, si 70 lei pentru cei care nu sunt inca membri ai CSA.

Pentru inscrieri va rugam sa accesati formularul de CONTACT de pe site sau prin email la office@snookerbucuresti.ro. In urma solicitarii dvs. de inscriere veti primi detaliile si pasii de urmat pentru confirmarea inscrierii. Termenul limita pana la care va puteti inscrie este data de 13 martie 2019 orele 18,00. tragerea la sorti urmand a avea loc la orele 20,00 din aceeasi zi.

Concursul va fi transmis in timp real pe retelele noastre de socializare Facebook si Youtube, insotit si de comentariile live ale partidelor transmise.

Va asteptam si va dorim turnee cat mai placute!