SIX RED CHAMPIONSHIP 2019 – TABLOUL DE CONCURS

FELICITARI MIHAI VLADU !!!

In perioada, 07-09 iunie 2019, RST Snooker Club va organiza prima editie a turneului Six Red Championship, turneu ce face parte din calendarul sezonului RST 2019!

Astfel, lupta pentru participarea la RST Grand Final 2019, ultimul turneu al sezonului, continua cu acest turneu de 6 bile rosii! Va reamintim faptul ca, primii 16 jucatori clasati in “Road to RST Grand Final“, clasamentul general provizoriu, vor participa la aceasta ultima competitie a anului!

In cadrul turneului se va aplica regulamentul international pentru turneele de sase bile rosii si anume:

Toate regulile obișnuite ale snooker ului se aplică cu următoarele excepții:

  1. Nu vor mai fi mai mult de PATRU solicitari consecutive de Fault și Ratare, în orice moment.
  2. După patru solicitari consecutive de Fault și Ratare, arbitrul va avertiza jucătorul ce a comis Fault si Ratare, de faptul ca la o noua solicitare de Fault și Ratare, următoarele opțiuni sunt disponibile pentru celalalt jucator:

(I) sa joace din pozitia in care au ramas bilele;

(Ii) sa ii ceara adversarului să joace din pozitia in care au ramas bilele;

(Iii) sa joace din pozitia in care au ramas bilele, avand optiunea de a plasa bila alba oriunde pe masa (aceasta optiune nu este permisa, atunci cand adversarul nu mai are puncte suficiente pe masa pentru a castiga frame-ul, el avand nevoie sa obtina puncta din fault-urile oponentului).

  1. Un jucător nu poate realiza un snooker în spatele bilei colorate nominalizate la orice moment de timp. 

Meciurile pana la faza sferturilor de finala se vor disputa in sistemul cel mai bun din 7 jocuri, urmand ca sferturile de finala, semi-finalele si finala sa se dispute in sistemul cel mai bun din 9 jocuri.

Va multumim,

RST Snooker Club