Turneu Marius Ancuța Classic. Rareș Sinca a reușit să-și apere trofeul câștigat în urmă cu un an, la prima ediție a turneului memorial Marius Ancuța Classic.

51 de jucători români au luat startul la cea de-a doua ediție a turneului Marius Ancuța Classic.

La final, câștigătorul a fost același jucător care se impunea și la prima ediție, Rareș Sinca, cel care cu o săptămână în urmă a avut onoare să joace un frame împotriva lui Ronnie O’Sullivan.

Turneu Marius Ancuța Classic – câștigător Rareș Sinca

Rareș Sinca l-a învins pe Ionuț Chircu în sferturile de finală, pentru ca apoi să aibă meci în semifinale cu Paul Croitoru, alături de care a fondat RST Snooker Club. În finală, Rareș Sinca a avut un meci dificil cu Mihai Vladu.

Rareș Sinca – break 49 de puncte în frame-ul câștigător

Meciul a început echilibrat cu câte un frame pentru fiecare jucător, pentru ca apoi Rareș a reușit să se desprindă la 3-1. Mihai a revenit pe tabelă și a dus scorul la 3-2.

  • În frame-ul al 6-lea, Rareș Sinca a reușit un break de 49 de puncte care s-a dovedit a fi decisiv, câștigând cu 4-2 finala și turneul.

“Am reușit să câștig și asta mă face cu adevărat împlinit”

” Sunt obosit, dar extrem de fericit. Pentru mine turneul Marius Ancuța CLASSIC reprezintă cel mai important turneu al anului și să reușesc să câștig a doua oară la rând este extrem de emoționant. Nu pot să spun decât că sunt extrem de fericit.

Trăirile pe parcursul finalei au fost extrem de intense, știam că trebuie să aduc cel mai bun joc al meu ca să îl înving pe Mihai. Am reușit să câștig și asta mă face cu adevărat împlinit” a spus Rareș Sinca pentru Eurosport.ro.

Marius Ancuța Classic – câștigător Rareș Sinca

Sursă articol. Eurosport.ro