Marius Ancuța Classic 2021 – Snooker România

Marius Ancuta Classic 2021 – Snooker Romania. Cea mai importantă competiție de Snooker din România. Federația de Snooker RST – frsnooker.ro

A sosit acel moment din an în care snooker-ul din România își îndreaptă atenția doar înspre cel ce a fost: Marius ANCUȚA. De 4 ani îl comemorăm așa cum se cuvine prin turneul: MARIUS ANCUȚA CLASSIC!
Înscrierile s-au deschis astăzi și se vor închide duminică 20 septembrie. Toți cei care au abilități în a juca snooker sunt așteptați să se înscrie și să concureze pentru râvnitul trofeu 🏆
Cei pasionați de snooker pot distribui această postare pentru a ajunge această știre către toți cei interesați. Vă mulțumim.
Marius Ancuța Classic 2021 - Snooker România
Când vorbești despre snooker-ul din România primul nume care îți vine în minte este cel al lui Mario.

La acest concurs vor participa cei mai buni jucători din România, dar și jucători veniți din alte țări.

Turneul face parte din categoria competițiilor de elită, alături de RST Masters și dorește să aducă un omagiu celui mai mare ambasador al snooker-ului din România, Mario, așa cum îl alintau apropiații.

Câștigătorul va acumula 2000 de puncte în Clasamentul General, va obține un premiu în valoare de 25% din totalul fondului de premiere, și cel mai important, va avea posibilitatea de a deține trofeul Marius Ancuța pentru cel puțin un an.

Cele 4 mese de snooker STAR din clubul de snooker RST (Dna. Ghica, 167, București) vor fi gazda celei de-a patra ediții MAC. Asociația RST Snooker Club a fost cea care a demarat acest proiect în memoria lui Mario. Înainte de activitatea de antrenorat pe care Mario o desfășura la club a fost foarte apropiat de cei care au pus bazele asociației Rareș, Paul, Cosmin și Florentin.

Această competiție este deschisă tuturor iubitorilor de snooker care doresc să joace la turneu.  NU este obligatorie apartenența la un club de snooker.

Înscrierea se face accesând www.snookerbucuresti.ro și completând formularul de înscriere.

“Până la proxima întâlnire cu snooker-ul de calitate, să speram la vremuri mai bune”

Marius ANCUȚA