RST SNOOKER ACADEMY  a luat nastere in 18.05.2016 din dorinta de a avea cele mai bune conditii de antrenament pe aceleasi mese STAR pe care jucatorii profesionisti isi arata maiestria in toate competitiile organizate de World Snooker Association si pe care le vedem si la TV. Aceasta locatie reprezinta un templu al snookerului din Romania, unde se invata permanent – fiind organizate sesiuni de antrenamente profesionale; unde se aplica cele invatate prin antrenament individual, unde imbunatatesti jocul tau antrenandu-te cu ceilalti membri; si nu in ultimul rand locul unde se organizeaza cele mai atractive turnee cu cele mai mari premii existente in acest sport in Romania.

La RST SNOOKER ACADEMY beneficiezi de:
– 4 mese STAR (mese utilizate la toate competitiile profesioniste din cadrul World Snooker Association) – fiecare masa cu incalzire a suprafetei de joc, mese iluminate cu panouri Led;
– acces nelimitat, oricand – in functie de timpul tau
– antrenamente anuale/bianuale realizate le nivel profesional de catre PJ Nolan – www.147academy.com – partener al RST
– antrenamente organizate la nivel intern
– competitii realizate la nivel intern in cadrul RSA
– competitii invitationale ale RST
– competitii OPEN ale RST
– campionate realizate de RST
Nu in ultimul rand, beneficiezi de o ambianta exclusiv dedicata activitatilor de snooker si a antrenamentului in acest scop.
RST nu reprezinta nici un scop comercial, toata activitatea sa fiind concentrata pe dezvoltarea si promovarea Snookerului.