Pasiunea de a construi ne definește!

ROBIDAN ROMCONSTRUCT SRL construcții – instalații – HPL

Firma specializata in domeniul constructiilor, va ofera o gama variata de servicii pentru locuinta dumneavoastra. Cu o experienta de peste 14 ani, aveti siguranta ca orice proiect poate fi realizat cu success!

Suntem o firma dinamica si in continua dezvoltare avand ca obiectiv consolidarea pozitiei pe segmentul de piata pe care activam prin GARANTAREA executiei cu SERIOZITATE si profesionalism a lucrarilor de CALITATE.

Va suntem alaturi de la proiectare pana la ultimele finisaje.

Echipa noastra – Construcții civile și industriale

are in componenta doar personal calificat si pregatit sa faca fata oricarei provocari! Printre tipurile de lucrari pe care SC ROBIDAN ROMCONSTRUCT SRL le execută se mai adaugă: constructii civile si industriale, amenajari interioare, exterioare, servicii de proiectare, instalatii electrice si sanitare, compartimentari HPL, etc.

Deținem echipamente, aparatură, mașini și utilaje performante în așa fel încât eficientizăm fiecare etapă și proces în construcție. Colaborăm cu furnizori de materiale de cea mai bună calitate, prompți și eficienți, care vin în întâmpinarea nevoilor și depășirea oricăror probleme ivite în caz de urgență.

Personalul TESA-  ROBIDAN ROMCONSTRUCT SRL construcții – instalații – HPL

constituie un garant important în execuția lucrărilor, întrucât acesta întocmește documentația pentru orice etapă de producție conform normelor, reglementărilor și stas-urilor legale, beneficiarul putând urmări și din documentele puse la dispoziție calitatea lucrărilor, acestea documente constituind și o garanție efectivă cu privire la calitatea lucrărilor executate.

Suntem o firma de constructii cu experienta, dedicata nevoilor si problemelor dumneavoastra.

Vezi portofoliul nostru de lucrări: fie că sunt lucrări de construcții civile (locuințe) sau construcții industriale (hale, depozite, birouri), sistematizări externe, amenajări exterioare, rețele externe, alei, străzi, instalații și inclusiv compartimentări HPL, echipa noastră numeroasă face față cu brio oricărei provocări în construcții: Pasiunea de a construi ne definește!

Ne gasiti in SoseauaAndronache, nr. 209, sector 2, Bucuresti.

ROBIDAN ROMCONSTRUCT SRL

www.robidanromconstruct.ro

Telefon: +4 0745 412 927

București, Sector 2, șos. Andronache 209

De ce să devii sponsor RST? vezi pagina partenerilor aici