ASOCIATIA – RST SNOOKER CLUB s-a înființat la data de 01-11-2013 sub numele initial de REAL SNOOKER TOUR.  Are trei fondatori Rareș SINCA, Paul CROITORU și Florentin CIOBANU – jucători de snooker cu experiență atât în țară, la campionatele naționale și cele organizate de diferite cluburi zonale, cat și peste hotare la campionatele mondiale, europene, turneele de profesioniști Player Tour Championship și cele de tip Open organizate de diferite asociații și federații din alte țări. În iulie 2016 se alătură Cosmin POSTOLE ca fondator al RST SNOOKER ACADEMY din str. Doamna Ghica 167 și ca Vicepreședinte al RST SNOOKER CLUB.

RST are ca scop principal dezvoltarea snooker-ului din Romania prin antrenamente, organizarea de evenimente snooker-istice printre care: competitii, meciuri demonstrative, evenimente informative și publicitare, și nu in ultimul rand, sesiuni de antrenemente cu cei mai buni antrenori din lume.

Viziunea noastră

Viziunea noastră a pornit de la necesitatea unei astfel de organizații, care să cuprindă întreaga țară și să dezvolte un proiect pe termen lung, în care să fie implicați atât jucători cât și oameni de rând care iubesc acest sport și doresc să contribuie la dezvoltarea lui.

Unde vom ajunge?

Nu putem promite că vom avea un jucator în Main Tour în următorii 5-10 ani, dar cu siguranță promitem că vom face tot ce ne stă în putință să promovam calitățile acestui sport: onestitate, bun simț, disciplină, eleganță, seriozitate. Nu vom uita să creăm o atmosferă frumoasă la fiecare eveniment, fără de care plăcerea de a juca sau de a viziona sunt greu de atins.

Staff-ul persoanelor oficiale ale RST:

* Toate persoanele implicate în activitatea RST sunt voluntare – fără a fi remunerate !

Federația de snooker RST - Campionatul național de snooker RST - Snooker România - www.frsnooker.ro